DutchEnglish
Inschrijven Tandartspraktijk Waldent | Controle

Controle

Plan uw halfjaarlijkse gebitscontrole bij ons

Waarom controle belangrijk is

Een stralend en gezond gebit draagt zeker bij aan een goede indruk. Daarom adviseren wij onze patiënten om elk half jaar even langs te komen voor een gebitscontrole. Zo worden eventuele problemen snel gevonden en kunnen we deze in een vroeg stadium behandelen, waardoor de schade beperkt blijft.

Duidelijkheid en overleg

Als u klachten heeft, of er worden tijdens de halfjaarlijkse controle problemen of beginnende problemen opgemerkt, dan bespreken we dat met u. U krijgt van ons advies over de aanbevolen behandeling. Ook de te verwachten kosten die met de behandeling gepaard gaan worden met u doorgenomen. Deze worden ook vooraf schriftelijk vastgelegd. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Nadat u toestemming heeft gegeven voor de behandeling wordt er op een zo kort mogelijke termijn een afspraak met u gemaakt.

Vanzelfsprekend geldt dit ook voor afspraken die u heeft bij de mondhygiënist. Ook daar werken we met een strakke planning. Als wij er tijdig van op de hoogte zijn dat u verhinderd bent, hoeven we de tijd die we voor u gereserveerd hadden niet in rekening te brengen en kunnen we misschien een andere patiënt in die tijd helpen.