DutchEnglish
Inschrijven Waldent tandartspraktijk Den haag | Over tandartspraktijk Waldent
Tandartspraktijk Waldent - Over Ons

Ontdek de kwaliteit en toewijding van ons team.

Tandartspraktijk Waldent

Wie op zoek is naar een tandarts waar de tijd genomen wordt voor de patiënten is bij ons aan het juiste adres. Onze patiënten komen bij ons op de eerste plaats. Bij ons krijgt u de best mogelijke mondzorg volgens de laatste technieken in een kleinschalige praktijk. Het is onze doelstelling dat elk bezoek dat u aan de tandarts brengt een goede herinnering nalaat. Dat is prettig voor onze patiënten en komt ons ook ten goede. Onze werkwijze, methoden en kwaliteit van mondzorg hebben er inmiddels al toe geleid dat wij de meeste nieuwe patiënten via mond tot mondreclame mogen verwelkomen. En daar zijn we best een beetje trots op.

Even voorstellen

Wij zijn twee zussen, geboren en getogen in Suriname. Het is altijd onze grootste droom geweest om samen een praktijk te hebben met een gedeelde visie. Onze opleidingen hebben wij in Nederland gevolgd. In 2017 was het dan eindelijk zover dat onze droom in vervulling ging: een eigen praktijk. Vanaf dat moment staan wij klaar voor onze patiënten.

Onze praktijk

Wij zijn er het levende bewijs van dat kleinschaligheid los staat van innovatie. Onze doelstelling is om uw gebit schoon en gezond te houden. Eventuele behandelingen die daarmee gemoeid gaan, voeren wij vakkundig uit volgens de laatste technieken. Binnen ons team werken wij nauw met elkaar samen om kennis en ervaring uit te wisselen. Daarnaast investeren we voortdurend in technische innovatie en nieuwe behandelmethoden.

Wij staan voor:
• Zorgzaam;
• Empathie;
• Kwaliteit;
• Betrouwbaarheid.
tandartsprakijk bezuidenhout