Voor het maken van een afspraak

070 385 76 30

Tarieven en betalen

Tarieven tandheelkundige zorg

De tarieven die door tandartspraktijk Waldent worden gehanteerd zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit(NZA). U kunt de tarieven vinden op de onderstaande link:

Tarieven tandtechniekkosten

Indicatie bijkomende materiaal- en techniekkosten tandheelkundige behandelingen

Bij sommige behandelingen laat de tandarts door de tandtechnicus werkstukken maken. Denk daarbij aan kronen. De techniekkosten zijn de kosten die wij hiervoor aan het tandtechnisch laboratorium betalen. De techniekkosten die bij deze werkstukken in rekening gebracht worden variëren. Hierop zitten voor ons geen winstmarges. Indien u erom vraagt, kunnen wij u altijd een kopie nota van het laboratorium geven.

Hierbij het overzicht van de materiaal- en/of techniekkosten. Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend:

Betalen

In onze praktijk zorgen wij liever voor uw gebit, dan dat we veel tijd besteden aan onze financiële administratie. Daarom dragen wij het sturen en het innen van de nota’s over aan Famed. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het factureren en innen van declaraties en werkt inmiddels voor duizenden zorgaanbieders zoals tandartsen, orthodontisten, huisartsen, fysiotherapeuten, psychiaters en dierenartsen. De nota van onze behandeling of verrichting ontvangt u van Famed. In sommige gevallen wordt een nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een (rest)nota voor de kosten die niet door uw zorgverzekeraar worden vergoed.

Op tijd betalen

Vergeet niet om op tijd uw nota te betalen. Dit scheelt u geld en veel ergernis. Famed hanteert een betalingstermijn van 30 dagen na notadatum. Lukt het u onverhoopt niet om op tijd aan uw betalingsverplichting te voldoen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Famed via 0900-0885 (u betaalt alleen uw gebruikelijke belkosten) of ga naar www.notavanfamed.nl

Liever direct betalen?

Ook dat is mogelijk in onze praktijk. U kunt direct na afloop van uw behandeling per PIN of contant betalen.