DutchEnglish
Inschrijven Tandartspraktijk Waldent | Veel gestelde vragen

Meest gestelde vragen:

Hoeveel tijd van tevoren kan ik het beste aanwezig zijn voor mijn tandarts- of mondhygiëne afspraak?
Het wordt over het algemeen aanbevolen om 10 tot 15 minuten voor je geplande tandarts- of mondhygiëne afspraak aanwezig te zijn. Dit geeft je voldoende tijd om eventuele administratieve taken te voltooien en je voor te bereiden op je afspraak.
Hoe lang duurt een gemiddeld tandarts of mondhygiëne bezoek?
De duur van een tandartsbezoek kan variëren, afhankelijk van het doel van de afspraak. Over het algemeen kan een reguliere controleafspraak tussen de 15 en de 30 minuten duren. Als er aanvullende behandelingen of procedures nodig zijn, kan de duur van het bezoek langer zijn. Voor een afspraak bij de mondhygiënist voor de reiniging kan variëren tussen de 30 en de 45 minuten. Heeft u ernstige tandvleesontsteking kan het ook zijn dat één afspraak niet voldoende zal zijn. Dit wordt met u besproken tijdens de afspraak.
Kan ik iets speciaals doen of vermijden voordat ik naar mijn tandartsafspraak kom?
Het is raadzaam om voorafgaand aan je tandartsafspraak zorgvuldig je tanden te poetsen en te flossen om een schone mond te hebben. Vermijd het eten van zware maaltijden vlak voor je afspraak, omdat dit ongemak kan veroorzaken tijdens de behandeling. Als je specifieke instructies hebt gekregen van je tandarts, volg deze dan op.